Cityplotter
Cityplotter Blanco Textiel

Winkelwagen

Silhouette Cameo Portrait Curio SD blauw mesje voor het snijden van stof blue cutting fabric blade SILH-BLADE-FAB-3T 814792012239

AANBIEDING!! SILHOUETTE PORTRAIT MET FOLIE PAKKET NU VOOR MAAR 179,99 EURO!!!

AANBIEDING!! SILHOUETTE PORTRAIT MET FOLIE PAKKET NU VOOR MAAR 179,99 EURO!!!

Silhouette Portrait & GRATIS Super 15 pakket(vinyl/flex/flock) snijmachine snij plotter SILHOUETTE PORTRAIT-5T 4526622620038 CityPlotter Zaandam

Dus Silhouette Portrait & SUPER 15 PAKKET(  Inclusief 11x A4 vandiv kleuren en glitters 2x flex vellen en 2x flockvellen er GRATIS bij.Ter waarde van 15,10 euro) en gratis verzenden voor 179,99 euro Het wordt ook GRATIS verzonden ,naar België en Duitsland.

Ander landen verzendkosten op aanvraag.

Het Super 15 Pakket is een door ons samengesteld super pakket en kan afwijken van de foto,maar er zullen altijd inzitten 11x vinylfolie diverse kleuren A4 ,2x Flexfolie 25 x 20 en 2x flockfolie 25 x 20  in zitten.

De Silhouette Portrait ideaal voor de creatieve gebruiker die niet breder dan A4 hoeft te snijden. Het is een kleine compacte snijmachine. Net als een printer thuis wordt de Silhouette Portrait aangesloten op uw pc of Mac met een simpele USB-kabel. Door middel van aansturing van het Studio software programma kunt u afbeeldingen en/of teksten zelf naar wens ontwerpen en laten uitsnijden. De grote van hetgeen u kan uitsnijden is maximaal 21 cm breed x 304 cm lang en 1mm diep

We raden u aan als u de machine wilt kopen om meteen de Basis gereedschappen(tools)erbij te kopen.(De Silhouette pelhaak,Silhouette Spatel en de Silhouette schraper).Deze heeft u echt nodig om met de machine te werken<en zijn dan ook onmisbaar.Ook raden we een extra mesje aan om er bij te bestellen,want een mesje en een snijmat zijn gebruiksvoorwerpen.Als je mesje BV per ongeluk stuk gaat of versleten is dan kan je tenminste verder met u project.Ook als het even tegen zit BV met het snijden,en je verwisseld het mesje, en het gaat dan wel goed.Dan weet je dat het mesje of vuil is of stuk is.

Ook is een stofhoes zeer aan te raden om de stof en vuiligheid uit je machine te houden ,deze zijn voor de Portrait te koop in 2 kleuren voor maar slechts 7,49 euro.

Ook als meteen met papier(sticker de drager is ook van papier) of karton wilt gaan werken is een snijmat light aan te raden,want de normale snijmat die bij de machine zit is heel erg plakkerig en papier krijg je niet heel meer van een nieuwe normale snijmat af.

De snijmat light is speciaal bedoelt voor papier en karton te snijden.

Als u stickers( beletteren) wilt maken er zitten in het gratis superpakket bij de Portrait zitten 11 vellen vinyl(stickers) bij. U heeft dan applicatietape (transfertape) nodig anders kunt u geen stickers  of sjablonen(BV voor glas etsen maken en ergens op plakken. De meest gebruikte is de transparante applicatietape.

Wilt u meer informatie wilt, een afspraak wilt maken, of bestellen laat het gerust weten wij helpen u graag.

De Silhouette Portrait nu!!

€179,99€219,99

About the Author: