Cityplotter
Cityplotter Blanco Textiel

Winkelwagen

Over ons

Cityplotter is opgestart door mij (Joke) met de gedachte om mijn enthousiasme en creatieve passie over te brengen op andere mensen. Eerst nog vanuit mijn woonkamer in Zaandam maar door de steeds groter wordende interesse werd die al snel ingeruild voor een bedrijfspand.

Nu zijn we al velen  jaren erkend dealer van BrotherscanNcut, Cricut en Silhouette machines en producten. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en distributie van snijplotters, hittepersen, folies en alle benodigde accessoires om producten te personaliseren. Dit doen wij voor de hobbymarkt, retail en grootverbruiker. Onder Cityplotter voeren wij ook een blanco textiel webshop waar u uit duizenden textiel producten een keus kunt maken.

In de winkel krijgt u indien gewenst naast advies ook inspiratie en creatieve tips zodat u  vervolgens zelf met de snijplotter aan de slag kunt gaan.

In mijn vrije tijd ben ik moeder van 2 kinderen en ook altijd bezig met mijn hobby. Hoe heerlijk is het als je van je hobby je werk kunt maken!