Winkelmand

Over ons

City Plotter is opgestart door mij (Joke) met de gedachte om mijn enthousiasme en creatieve passie over te brengen op andere mensen. Eerst nog vanuit mijn woonkamer in Zaandam maar door de steeds groter wordende interesse werd die al snel ingeruild voor een bedrijfspand.

Nu zijn we al velen  jaren erkend dealer van SILHOUETTE machines/producten,dealer van BROTHER SCANNCUT machines/producten en dealer van CRICUT machines/producten.

De mensen krijgen in de winkel naast advies ook inspiratie en creatieve tips zodat ze vervolgens zelf met de snijplotter aan de slag kunnen gaan. Naast het feit dat je langs kunt komen om de plotter te kopen, kun je ook vragen stellen en/of advies krijgen over het werken met de plotter. Verder kun je bij me terecht voor het kopen van leuke en handige accessoires en geef ik ook workshops. De workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden.

In mijn vrije tijd ben ik moeder van 2 kinderen en ook altijd bezig met mijn hobby. Hoe heerlijk is het als je van je hobby je werk kunt maken!