Winkelmand

Verzend informatie / Openingstijden winkel / Koop zonder B.T.W. Europese ondernemers/Gebruik kortingsbonnen

Cityplotter is al 10 jaar erkend dealer van SILHOUETTE en sinds 2015 ook erkend dealer van BROTHER SCANNCUT en CRICUT snijmachines en alle accessoires en hittepersen van Stahls, Calortrans, HappyPress, Folies van Stahls, Politape, Ritrama, Siser,Chemica, etc.

OPENINGSTIJDEN

Onze webwinkel is 24 uur per dag geopend. 

De winkel in Zaandam is doordeweeks open van 09.30 uur – 16.00 uur en zaterdags van 10.00 uur – 13.00 uur.

U kunt bij ons Pinnen of contant betalen en Gratis Parkeren pal voor de deur.

VERZEND INFORMATIE

Bij elke volgende bestelling vanaf €20,- (excl. verzendkosten) zijn er 2 vellen A4 vinylfolie GRATIS cadeau.   (dit geldt niet als er al een gratis pakket bij het product zit )

DIGITALE PRODUCTEN

Als producten ook digitaal verzonden kunnen worden zoals de online winkel kaarten van 10 dolar of 20 euro of 25 dollar de upgrade software zoals de Desinger Editie of de Connect kaart of de cadeaubonnen,zullen deze opwardeercode,s naar u ingevulde email adres gezonden worden.Er worden dan geen verzendkosten berekend,als deze opwaardeerkaarten samen met ander artikelen worden besteld dan wordt deze samen verzonden via pakketpost.

MINIUM BESTELBEDRAG PER ORDER IS 25 euro EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN

BESTELLINGEN ZELF OP HALEN ZONDER VERZENDKOSTEN

Als u zending liever op wilt halen,om zo de bestelling eerder in huis te hebben of om de verzendkosten te willen besparen omdat u BV in de buurt woont. Geeft u dit dan aan als u gaat afrekenen,bij het notitie vakje mededelingen.Graag dan vermelding dat u de bestelling op wilt halen en wanneer u dit komt doen.Wij zullen dan de berekende verzendkosten via Ideal naar u terug storten.

 KOSTEN VERZENDKOSTEN/AFHANDELINGSKOSTEN

Voor pakketpost zijn de verzendkosten/afhandelingskosten 7,49 euro voor Nederland ,Belgié en Duitsland. Voor bestellingen boven een bedrag van € 75,- is dit € 4,49. Verzendkosten boven de € 150,- zijn binnen Nederland ,Belgie en Duitsland GRATIS.Wilt u het verzonden hebben naar een ander land,geeft u dan even een berichtje dan kunnen we u hiervan de verzendkosten aan u door geven.Onze pakketten bezorger is de DPD, waar alle pakket standaard verzekerd zijn tot 500 euro.

Voor brievenpost in Nederland zijn de verzendkosten/afhandelingskosten 4,49 euro Dit is geheel voor EIGEN RISICO van de klant I.V.M. zoekraken.Voor verzenden naar belgië is brievenbuspost niet mogelijk,

Voor verzending naar België zal u altijd standaard de verzendkosten/afhandelingskosten van pakketpost moeten kiezen omdat de methode van brievenbuspost veel duurder is.

OPHALEN/BEZORGEN DPD PARCELSHOP OF POSNL OPHAALPUNT

Als u het liever u pakketten op wilt halen bij een DPD PARCELSHOP of via BV de POSTNL verzonden wil hebben naar een POSTNL ophaal punt is dit ook mogelijk,dat vermeld u dit bij het afrekenen in het vakje mededelingen,dat u het liever verzonden wil hebben via een DPD PARCELSHOP of POSTNL/OPHAALPUNT en dan vermeld u ook waar u het op wilt halen.

WANNEER VERZONDEN

Bestellingen voor 14.00 uur zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Bestellingen na 14.00 uur zullen de volgende dag verstuurd worden, u ontvangt van ons de track and trace code via de email.

ZELF INKOPEN DOEN IN DE WINKEL

Uiteraard kunt u ook gewoon u bestelling doen in de winkel en deze zelf uitzoeken,dan maken we voor u de factuur op en kunt u deze afrekenen met pinnen of contant.

We zien u graag in onze gezellige winkel.

U kunt pal voor de deur GRATIS parkeren en uiteraard kunt u bij ons pinnen of contant afrekenen.

Het is eventueel ook mogelijk in onderling overleg op andere tijden af te spreken.

Wilt u meer uitleg of dat wij producten voor u gaan testen dan kunt u dit aangeven via de email info@cityplotter.nl en dan kunnen wij met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

KOOP ZONDER B.T.W.  EUROPESE ONDERNEMERS

Bent u een ondernemer buiten Nederland en heeft u een geldig Europees B.T.W. nummer en wilt u bestellen zonder B.T.W. dan kan dit ook bij ons, U kunt de complete bestelling gewoon invoeren in onze webwinkel en bij het afrekenen zet u bij de mededelingen dat u graag wilt bestellen zonder B.T.W., U vermeld tevens hier uw geldige Europese B.T.W. nummer. U geeft  bij het afreken aan: overboeking. U betaald deze factuur dan nog niet. Wij zullen deze factuur voor u aanpassen, zodat de B.T.W. er afgehaald wordt. Deze nieuwe factuur krijgt u dan per email toegestuurd. Hierop zal geen B.T.W. staan. Onze bank/betaal gegevens staan in deze email vermeld. U kunt deze betaling doen via een normale bankoverschrijving. Als de betaling bij ons is bijgeschreven, dan gaat uw bestelling gelijk met de post mee. U krijgt vervolgens een email met het track and trace nummer.

GEBRUIK KORTINGBONNEN

Minimaal te besteden om gebruik te maken van kortingsbonnen is 

€ 25,00 

Kortingsbonnen kunnen niet gebruikt worden voor Silhouette, Brother of Cricut snijmachines, persen en ander elektrische machines.

Textiel producten die voor u besteld zijn kunnen niet retour worden ingenomen.

Cityplotter

Penningweg 69-D

1507 DE ZAANDAM
WWW.CITYPLOTTER.NL
Tel 00 31 0 757074067 
Tel 00 31 0 637228346
E-mail info@cityplotter.nl
K.v.K.nummer 35025062
IBAN: NL02INGB0009680293
BICnummer:    INGBNL2A
B.T.W.nummer: NL 8129.71.905.B01
 

www.facebook.com/cityplotter/

www.instagram.com/cityplotter/