Cityplotter
Cityplotter Blanco Textiel

Winkelwagen

Verzend informatie / Openingstijden winkel / Koop zonder B.T.W. Europese ondernemers/Gebruik kortingsbonnen

OPENINGSTIJDEN 

maandag t/m vrijdag van       09.30 uur – 16.00 uur     

Onze webwinkel is 24 uur per dag geopend. 

U kunt bij ons Pinnen of contant betalen en gratis parkeren pal voor de deur.

VERZEND INFORMATIE

Bij elke volgende bestelling vanaf €20,- (excl. verzendkosten) zijn er 2 vellen A4 vinylfolie GRATIS cadeau.   (dit geldt niet als er al een gratis pakket bij het product zit )

DIGITALE PRODUCTEN

Als producten ook digitaal verzonden kunnen worden zoals de online winkel kaarten van 10 dolar of 20 euro of 25 dollar de upgrade software zoals de Desinger Editie of de Connect kaart of de cadeaubonnen, zullen deze opwaardeercode’s naar u ingevulde email adres gezonden worden. Er worden dan geen verzendkosten berekend, als deze opwaardeerkaarten samen met ander artikelen worden besteld dan wordt deze samen verzonden via pakketpost.

MINIUM BESTELBEDRAG PER ORDER IS 25 euro EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN

BESTELLINGEN ZELF OPHALEN ZONDER VERZENDKOSTEN

U kunt uw online bestelling afhalen in de winkel. U vult bij afrekenen in de webshop in afhalen en bij bestelnotities vult u in wanneer u het komt afhalen.

VERZENDKOSTEN/AFHANDELINGSKOSTEN

Voor pakketpost zijn de verzendkosten/afhandelingskosten 7,49 euro voor Nederland, Belgié en Duitsland. Voor bestellingen boven een bedrag van € 75,- is dit € 4,49. Verzendkosten boven de € 150,- zijn binnen Nederland, Belgie en Duitsland GRATIS. Wilt u het verzonden hebben naar een ander land geeft u dan even een berichtje dan zullen wij de verzendkosten hiervoor aan u doorgeven. Onze pakket bezorger is de DPD, waar alle pakket standaard verzekerd zijn tot 500 euro.

Voor brievenpost in Nederland zijn de verzendkosten/afhandelingskosten 4,49 euro Dit is geheel voor EIGEN RISICO van de klant I.V.M. zoek raken. Voor verzenden naar België is brievenbuspost niet mogelijk,

Voor verzending naar België zal u altijd standaard de verzendkosten/afhandelingskosten van pakketpost moeten kiezen omdat de methode van brievenbuspost veel duurder is.

OPHALEN/BEZORGEN DPD PARCELSHOP OF POST NL OPHAALPUNT

Als u uw bestelling op wilt halen bij een DPD PARCELSHOP of via BV de POSTNL verzonden wilt hebben naar een POSTNL ophaalpunt is dit ook mogelijk. U vermeld dit bij het afrekenen in het vakje mededelingen, dat u uw pakket verzonden wilt hebben via een DPD PARCELSHOP of POSTNL/OPHAALPUNT en dan vermeld u ook waar u het op wilt halen.

WANNEER VERZONDEN

Bestellingen voor 14.00 uur zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Bestellingen na 14.00 uur zullen de volgende dag verstuurd worden (met uitzondering van textiel producten). Bij twijfel kunt u ons ook altijd even vragen naar de levertijd van uw bestelling. U ontvangt van ons ‘s avonds de track and trace code via de email.

ZELF INKOPEN DOEN IN DE WINKEL

Uiteraard bent u ook welkom in de winkel in Zaandam en kunt u zelf alles bekijken en uitzoeken naar wens. 

We zien u graag in onze gezellige winkel.

U kunt pal voor de deur GRATIS parkeren en uiteraard kunt u bij ons pinnen of contant afrekenen.

Wilt u meer uitleg of dat wij producten voor u gaan testen dan kunt u dit aangeven via de email info@cityplotter.nl dan kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken.

KOOP ZONDER B.T.W.  EUROPESE ONDERNEMERS

Bent u een ondernemer buiten Nederland en heeft u een geldig Europees B.T.W. nummer en wilt u bestellen zonder B.T.W. dan kan dit ook bij ons, U kunt de complete bestelling gewoon invoeren in onze webwinkel en bij het afrekenen zet u bij de mededelingen dat u graag wilt bestellen zonder B.T.W., U vermeld tevens hier uw geldige Europese B.T.W. nummer. U geeft  bij het afreken aan: overboeking. U betaald deze factuur dan nog niet. Wij zullen deze factuur voor u aanpassen, zodat de B.T.W. er afgehaald wordt. Deze nieuwe factuur krijgt u dan per email toegestuurd. Hierop zal geen B.T.W. staan. Onze bank/betaal gegevens staan in deze email vermeld. U kunt deze betaling doen via een normale bankoverschrijving. Als de betaling bij ons is bijgeschreven, dan gaat uw bestelling gelijk met de post mee. U krijgt vervolgens een email met het track and trace nummer.

GEBRUIK KORTINGSBONNEN

Minimaal te besteden om gebruik te maken van kortingsbonnen is € 25,00 

Kortingsbonnen kunnen niet gebruikt worden voor Silhouette, Brother of Cricut snijmachines, persen en andere elektrische machines.

Textiel producten die voor u besteld zijn kunnen niet retour worden ingenomen.

Cityplotter

Grote Tocht 102     

1507 CE ZAANDAM

WWW.CITYPLOTTER.NL

Tel 00 31 (0) 757074067

Tel 00 31 (0) 637228346

E-mail info@cityplotter.nl
K.v.K.nummer 35025062
IBAN: NL02INGB0009680293
BICnummer:    INGBNL2A
B.T.W.nummer: NL 8129.71.905.B01 

www.facebook.com/cityplotter/

www.instagram.com/cityplotter/